Neulatyynyt

Neiti Lyydian teeastiastosta on juotu lukemattomat Earl Greyt ja ruusunterälehtiteet. Vuosien myötä satamakaupungin syke on hiljentynyt, ja teekutsujen vakiovieras laivanvarustaja Laxströmkin on seilannut autuaammille merille. Neiti Lyydia ei kuitenkaan jää neuvottomaksi:  teekutsut jatkavat tarinaansa Neiti Lyydian neulatyynyissä ! Jokaisella kuppiparilla on oma historiansa.

Valmistusaineet: posliinia ympäri maailmaa, kierrätettyjä kangastilkkuja, pehmeää vanua ja  ripaus teekutsujen nostalgiaa.  

Hinta 12€.


Tilkkusydämet

Neiti Lyydia ompelee sydämet suurella rakkaudella. Neiti-ihmisen lempeitä ja lämpöisiä ajatuksia riittää muille jakaa, oli kyseessä sitten sukuun syntynyt uusi pikkuinen, burn-outin partaalla oleva toimistotyöntekijä tai joulutervehdys kylän uudelle terveyskeskuslääkärille (jonka lämpimän ruskeat silmät hurmasivat neiti Lyydian ensinäkemältä). Ensimmäinen sydän valmistui jo kansakouluaikoina. Sittemmin sydämet ovat löytäneet vastaanottajilleen jopa maailman toiselle laidalle! 

Valmistusaineet: kierrätystilkut ja vaihtelevat koristeet, täytteenä vanu ja lämpöiset ajatukset juuri saajalleen mitoitettuna. 

Sydämen korkeus lenkkeineen on noin 18 cm, hinta 7€.


Hernepussit

Viime kesän hernesato  Neiti Lyydian ryytimaalla oli ennätyssuuri ja satoa jäi yli äyräiden. Herneistä ja iloisen värikkäistä kierrätyskankaista syntyy perinteisiä hernepusseja lasten peleihin ja leikkeihin.

Neiti Lyydian sukulaislapset suosittelevat!

Kaksinkertaisesta kankaasta valmistetun pussin koko on noin 14cm x 15 cm, hinta 5€/ kpl, 20€/ 5 kpl